слика на подигнувачот
.

.

.

0

ГОДИНИ

0

КЛИЕНТИ

0

СОДРИНА

0

зЕМЈИ

0

Држави во САД

0

НАГРАДИ

Глобалниот лидер на НетрадиционалноКриејтивНадвор од кутијатаАлтернативаИновативни решенија

Од
2003
0

Години
Искуство

Групацијата за стратегија на Линколн е мултинационална консултантска компанија која е основана во 2003 година и се појави како глобален водач на иновативни решенија.

Нашите клиенти опфаќаат широк спектар на индустрии кои се движат од непрофитни организации до компании од Fortune 500; сепак, тие често имаат заедничко нешто: потреба од креативни решенија кога традиционалните тактики едноставно не се доволни.

Во текот на последните 20 години, ни се верува да развиваме и управуваме со успешни наградувани проекти во сите 50 држави, 14 земји и 4 континенти.

И, иако нашиот тим е различен во нивната специфична експертиза од јавни работи до политичко советување, наше основно, сите се грижиме за една работа: победа.

За таа цел, ние разбираме колку е круцијално тоа сите решенија се исклучително прилагодени и поддржани од најнапредните тактики.

Спојувајќи го тоа со нашата интензивна анализа, мониторинг на кампањата и мерки за контрола на квалитетот, тоа ни овозможува секогаш да се осигураме дека се клиенти одржување на предноста и најголема веројатност за успех.

И, затоа што нашиот глобален тим работи на повеќе временски зони, сето тоа е подвлечено од нашата способност достават за нашите клиенти околу часовникот.

Обединето Кралство

Лондон

Италија

Рим

Шпанија

Барселона

Соединети Држави

Феникс

Соединети Држави

Вашингтон

Најнови вести

Меган Кокс на ABC15 Аризона

Натан Сруул во неделата надвор од плоштадот

Линколн е горд што беше дел од #motorcadefortrade промовирање на USMCA!

en English
X