слика на подигнувачот

Линколн е горд што беше дел од #motorcadefortrade промовирање на USMCA!

Партнерство со Американци за слободна трговија и земјоделци за слободна трговија патувајќи 20,000 милји за само два месеци, залагајќи се за важноста за пренесување на УСМЦА на конгресните членови низ 30 држави. Со нетрпение очекувам брзо да се ратификува овој важен договор.

Оставете коментар

en English
X