слика на подигнувачот

Шантал Ботос

Менаџер на терен

Шантал игра клучна улога во спроведувањето на проектот на Линколн низ Јужна Европа, управувајќи со повеќе тимови во оваа област. Таа ја разбира координацијата на логистиката и оперативците за да ги добие победите за клиентите на Линколн.

Како менаџер за теренски операции, Шантал е вклучен во различни оперативни улоги, вклучувајќи вработување, обука и координација на понекогаш илјадници поединци. Таа ги носи своите првокласни комуникациски вештини на терен со доследно доставување пораки. Таа, исто така, ги надгледува статистичките податоци на теренот во области како што се прозорецот на вратите и направените повици и ја флексира насоката заснована врз успех на теренот.

Роден во Лондон и израснат во Италија, Шантал дипломирал на Универзитетот Ка 'Фоскари со фокус на странски јазици. Течно зборува на италијански, англиски и шпански јазик, живеела и во Малта и во Шпанија, а нејзините хоби вклучуваат свирење гитара и патувања.

en English
X