слика на подигнувачот

Глобалниот лидер на
НетрадиционалноКриејтивНадвор од кутијатаАлтернативаИновативни решенија

Од 2003
0

Години на искуство

0

Континенти

0

Народни ангажирани

0

Индустриски сервисирани

0

земји

0

Вработени обучени

0

Клиенти

0

Држави на САД

0

Зборувани јазици

0

Добитник е на наградите

Нашата победа

2020
 • Програма за излезност на гласачите

  Награда за Поли
 • Кампања за јавни работи на грасрут

  Награда за Поли
2019
 • Најдоброто од најдобрите - Кампања за јавно застапување и застапување за прашања

  Награда за Поли
 • Кампања за застапување за јавни работи и прашања

  Награда за Поли
 • Теренска кампања

  Награда за Поли
 • Граѓанска политичка кампања

  Награда за Поли
 • Програма на полето на излезност на гласачите

  Награда за Поли
2018
 • Претприемач на годината

  Стиви награда
 • Извонредност во услугата на заедницата

  Награда за комунитас
 • Веб-страница - Број на кампања за застапување

  Креативна награда Хермес
 • Телевизиска и веб-реклама - Кампања за јавни работи

  Креативна награда Хермес
 • Телевизија и веб-реклама - Политичка кампања

  Креативна награда Хермес
 • Кампања за јавни работи

  Дигитална награда АВА
 • Издадете кампања за застапување

  Дигитална награда АВА
 • Најиновативен производ на годината (абе) - Финалист

  Награда Рид
 • Кампања за социјални медиуми - Број на застапување - Финалист

  Награда Рид
2017
 • Управување со кризи

  PR Newswire - награда за дигитал
 • Кампања за дигитални и социјални медиуми - застапување за прашања

  Дигитална награда АВА
 • Телевизиска и веб-реклама - Политички

  Дигитална награда АВА
 • Телевизија и веб-оглас - Јавни работи

  Дигитална награда АВА
 • Директна пошта - кампања за иницијатива за гласачки ливчиња

  Награда за Поли
 • Кампања за социјален и основен притисок - Иницијатива за гласање

  Награда за Поли
 • Кампања за идентификација на гласачите - Политичка

  Награда за Поли
 • Најдобри 40 консултанти постари од 40 години - Дан Центинело

  Награда за Поли
 • Маркетинг кампања

  Стиви награда
 • Кампања за кризни комуникации

  Стиви награда
 • Најдобар мал бизнис

  Стиви награда
 • Кампања за јавни работи

  Креативна награда Хермес
 • Кампања за кризни комуникации

  Креативна награда Хермес
 • Телевизиска и веб-реклама - Кампања за јавни работи

  Креативна награда Хермес
 • Телевизија и веб-реклама - Политичка кампања

  Креативна награда Хермес
 • Дизајн на лого - Кампања за јавни работи

  Креативна награда Хермес
 • Комуникации во животната средина

  Награда ХСМАИ
 • Истакнати жени во бизнисот - Меган Кокс

  Награда за деловно списание Феникс
2016
 • Кампања за односи со јавност

  Награда Марком
 • План за кризни комуникации

  Награда Марком
 • Одговор на кризни комуникации

  Награда Марком
 • Програма за односи со јавност

  Награда Марком
 • Издадете веб-страница за застапување

  Награда Марком
 • Интернет-страница за комуникација со кризи

  Награда Марком
 • Издадете страница за слетување за застапување

  Награда Марком
 • Страна за слетување на кризни комуникации

  Награда Марком
 • Политичка кампања

  Награда Марком
 • Иницијатива за гласачки ливчиња / кампања за мерење на гласачкото ливче

  Награда Марком
 • Најдобри 40 консултанти постари од 40 години - Меган Кокс

  Награда за Поли
 • Телевизиска и веб-реклама - грасрут кампања

  Награда Голди
2015
 • Програма за излезност на гласачите

  Награда за Поли
 • Програма за идентификација на гласачите

  Награда за Поли
2012
 • Кампања за директна пошта - јавни работи

  Награда за Поли
2011
 • Телевизиска реклама

  Награда Рид
 • Кампања за директна пошта - политичка

  Награда за Поли
2010
 • Телевизиска реклама - политичка

  Награда за Поли
2008
 • Комуникации во животната средина

  Награда ХСМАИ
 • Комуникации во животната средина

  Награда на американската ЕПА
 • Кампања за животна средина - кампања за јавни работи

  Награда на Американско здружение за игри
2006
 • Јавни услуги Соопштение

  Гласна награда за игри
2004
 • Кампања за иновации за корпоративни грасрут

  Награда на Советот за јавни работи
en English
X