слика на подигнувачот

Остин Вештиман

Информатичар

Остин служи како информатички техничар на Линколн кој игра клучна улога во ИТ поддршката на крајниот корисник - како со клиентите, така и со тимот на Линколн. Со кампањи за возење со дигитална експертиза во 21 век, вештините на Остин за смена на проблеми и решавање на огромен број проблеми со ИТ со доверба ја поддржуваат мантрата на ЛСГ дека „неуспехот не е опција“.

Доаѓајќи до Линколн во 2017 година, Остин работи како доверлив, компетентен технолошки партнер кој преведува технологија зборува на секојдневниот јазик, правејќи ги нашите алатки и услуги врвни.

Во секој ден, може да се најде во Остин конфигурирање и инсталирање компјутери, сервери и мрежни уреди, одржување и решавање на проблеми на хардвер и софтвер и обезбедување директна поддршка од крајниот корисник за сите проблеми поврзани со ИТ.

Кога не сте зафатени со технологија, може да најдете Остин да ги искористи своите омилени тимови - Државниот колеџ Фудбал во Охајо и Даулас Каубоите.

en English
X