слика на подигнувачот
Стратегија за кампања и
управување со

Релевантни услуги

Меѓународни кампањи

Кога развивате стратегија за кампања во друга земја, дури и најисцрпниот и најимпресивниот план може да биде тотален неефикасен ако не се направат значителни напори за вистински да се разбере локалната култура, околина и чувствителност.

Со докажано искуство за успешни кампањи во над десетина држави на четири континенти, нашиот тим е единствено искусен за да помогне во вашата меѓународна кампања.

Ние целосно разбираме дека секоја земја, секој град и секоја култура е неверојатно разновидна - со што се бара уште поразновиден сет на специјално прилагодени решенија.

И, бидејќи нашиот глобален тим работи во повеќе временски зони, сето тоа е подвлечено од нашата способност да се доставуваме за вас околу часовникот.

Кампањи за корпоративни проблеми

Скоро две децении, групацијата Стратегија Линколн соработуваше со мали бизниси и 100 компании Fortune за да им помогне да ги надминат регулаторните и политичките предизвици низ целиот свет.

Политички кампањи

Колективно, нашиот тим има повеќе од еден век искуство во политичка кампања што го опфаќа светот, вклучувајќи ја и работата во сите 50 држави во САД.

Групацијата за стратегија на Линколн одигра значајни улоги во кампањи на сите нивоа на влада.

Помогнавме на повеќе претседателски кампањи на САД, сенатори, гувернери, градоначалници и градски советници. Членовите на нашиот тим, исто така, упатуваа големи апарати на националните и државните политички партии.

Дополнително, имаме развиено сеопфатни стратегии за кампања за меѓународни кандидати и најголемите политички партии.

Мерки за гласање и иницијативи

Во текот на скоро две децении, Стратешката групација Линколн се појави како врвен лидер во индустријата за мерки за гласање, иницијативи и референдуми.

Линколн управуваше со неколку десетици кампањи за иницијативи за гласање, што резултираше во собирање и верификација на над 7 МИЛИОНИ потписи.

Мерките за гласање не им овозможуваат само на граѓаните можност да го слушнат својот глас за локалната политика и за државната политика; но тие служат како неверојатно моќна (и недоволно обележана) алатка за организации кои се занимаваат со тешки регулаторни прашања и јавни работи.

Имаме доверба во неколку иницијативи за гласање секоја година, развивме сеопфатен систем за следење и валидација на потписите во рамките на Abe [Кликнете за да дознаете повеќе за Абе]. Абе им овозможува на нашите клиенти пристап до резултати во реално време, покажувајќи го бројот на собрани потписи, стапката на валидност и географските пробиви - избегнувајќи потрошено време и ресурси за собирање непотребни потписи.

Кандидат за пристап до гласачко ливче
0

Кандидати и прашања квалификувани

en English
X