слика на подигнувачот

Кристин Браун

ВП на човечки ресурси

Кристин Браун, ВП за човечки ресурси, е одговорна за сите политики, програми и услуги за човекови ресурси за организацијата. Областите на одговорност вклучуваат вработување, компензација, односи со вработените, здравство и благосостојба, безбедност, обука и усогласеност со сите важечки сојузни, државни и локални закони.

Со скоро две децении политичко искуство со човечки ресурси, Кристин носи неспоредлива експертиза за навигација и во политичкиот и во човечкиот ресурс во светот. Таа е со Линколн од своето основање и служеше во најразлични улоги во областа на човечките ресурси и сметководството, разбирајќи ги од важни важни теми и клиентите и вработените.

Нејзиниот прв потфат со Линколн пред скоро 15 години вклучуваше започнување на нашата прва голема национална кампања каде таа го надгледуваше вработувањето на скоро 10,000 луѓе за четири месеци. Таа знаеше дека е во возбудлива индустрија каде што може да додаде вредност секој ден. Оттогаш, таа и понатаму е предност за тимот на ЛСГ.

Кога таа не е зафатена со работа или во нејзината заедница помагајќи им на локалните непрофитни средства, може да ја најдете расипувајќи ги нејзините двајца внуци или да се повлекува за нејзиниот омилен тим, Питсбург челичари.

en English
X