слика на подигнувачот
Дигитална стратегија и
управување со

Релевантни услуги

Дигитално застапување и рекламирање преку Интернет

Важно е да ја насочите вашата посакувана публика со високо ниво на квалитет и фреквенција на многу платформи со дигитални видеа, реклами за пребарување, рекламни банери и реклами за социјални медиуми.

банери

Убедување и фреквенција за да допрат до целната публика повеќе пати. Важно е да ја насочите вашата посакувана публика со високо ниво на фреквенција на многу платформи со дигитални видеа, реклами за пребарување, рекламни банери и реклами за социјални медиуми.

YouTube и реклами со највисока содржина

Преземање креативни пораки и комуникација со секачи на кабел и тешки корисници на видео-видео на Интернет.

Аквизиција и ажурирање по е-пошта

Развивање големи списоци за е-пошта во раните фази за градење ангажман преку Интернет. Редовните ажурирања во сандачињата на вашите поддржувачи ќе поттикнат ангажман и пораки.

Можности за социјални медиуми

Градење следбеници на Фејсбук, Твитер и Инстаграм за да воспоставите основна публика за комуникација и ширење на вашата порака. Социјалните медиуми можат да се користат за да се најдат рани поддржувачи и да се изгради ангажман преку Интернет преку настани во живо на Фејсбук, чести објавувања, Snapchats, објави на Инстаграм и повеќе дневни активности.

Стекнување на СМС

Целиот наш дизајн ќе вклучува клучни зборови и броеви за да добиеме opt-in броеви.

Развој на веб-сајтови

Модерен дизајн: Вашата веб-страница ќе биде развиена со чист дизајн, користејќи го целиот простор на прозорецот на прелистувачот. Големите, јасни фотографии во комбинација со ефективни интегрални фонтови ќе го прикажат целосното дигитално влијание.

Мобилно искуство: Очекуваме дека дури 60% од вашите посетители ќе доаѓаат од мобилен уред. Имајќи го ова предвид, ние ќе користиме код за одговор за да ја промениме големината на веб-страницата за секој екран.

Повици за акција: Со која било веб-страница, клучно е да се обезбедат робусни алатки за ангажман на посетителите. Алатки како што се онлајн петиции, пријавување по е-пошта, формулари за донации и анкети за волонтери се клучни за мерење на успехот на вашата дигитална платформа.

Лого и брендирање: На вашата кампања и треба лого и бренд што ја комуницира основната порака - но исто така е едноставна и незаборавна.

Управување со социјални медиуми

Целта на секој обид за социјални медиуми е да се создаде голема, автентична заедница на поддржувачи кои сметаат дека слушаат директно од вас.

Нашиот посветен дигитален тим ќе обезбеди стратешко советување, дизајн и развој на содржини, објавување, мониторинг и слушање на социјалните медиуми.

Нашата стратегија за содржина не е едноставно да објавуваме пет графики неделно. Наместо тоа, гледаме како можеме да се поврземе со вашите поддржувачи и да ги вклучиме на конзистентна основа.

Управување со репутација на Интернет и оптимизација на пребарувачот

Ако не сте на првата страница од резултатите од пребарувачот, не го победувате клипот на оптимизација - им дозволувате на другите луѓе да го раскажуваат вашиот бренд.

Една неодамнешна студија покажува дека првите три позиции за рангирање на органски пребарувања резултираат во скоро 40% од сите кликнувања, додека до 30% од сите резултати на страниците 1 и 2 воопшто не се кликаат.

Нашиот тим за дигитални и комуникации може да ја раскаже вашата дигитална приказна и да ги пренесе вашите позитивни вести на првата страница користејќи напредни тактики за оптимизација и ORM.

Дигитално гео-центрирање

Geofencing ни овозможува дигитално да таргетираме лица кои влегуваат во претходно дефинирани локации.

Вашите дигитални реклами ќе бидат видливи кога ќе ги отворат своите интернет прелистувачи или сметки за социјални медиуми.

Луѓето кои ја сакаат „кампањата“ на социјалните медиуми ќе продолжат органски да ги ажурираат (а не платен ангажман).

Оваа технологија работи и на мобилни и на десктоп уреди, па без разлика дали сакате да таргетирате стадион за спортски настан или канцеларија на политичар, можете да бидете сигурни дека вашата порака ќе се одвива неидентификувана.

0

Преглед

0

Видео прегледи

0

Впечатоци

en English
X