слика на подигнувачот

Eriери Лин Андрус

Менаџер што се плаќа

Eriери Лин се приклучи на групата стратегија на Линколн во 2017 година за да служи како менаџер што треба да се плати на сметките. Таа ги надгледува сите расходи и исплати за да се обезбеди исплатата ефикасно и прецизно обработена во согласност со процедурите за внатрешна контрола.

Со насмевка секогаш на лицето, таа без напор управува со истрагите за исплата на продавачот и клиентот на eousубезен и навремен начин. И, со големо внимание за враќање на инвестицијата, рутински анализира области за можна заштеда на трошење.

Таа редовно се помирува и подготвува фактури за плаќање или прием на плаќање и ги внесува сите информации во нашиот сметководствен систем Линколн со исклучителна точност.

Бидејќи вообичаено е политичките кампањи да се зголемуваат брзо, клучно е да имате исклучителен менаџер што се плаќа на сметки како eriери Лин на чело, каде таа без напор ги позиционира клиентите за да ги искористат своите финансиски средства и услуги.

Eriери Лин ужива во цел живот, не само со кариерата во Линколн, туку и како сопруга и мајка на четири деца.

en English
X