слика на подигнувачот
Односи со јавноста и управување со кризи

Релевантни услуги

Односи со медиумите и развој на пораки

Од развој на пораки до имплементација, ефективната стратегија за односи со медиумите е од клучно значење за да се намали постојано растечката бучава на медиумите на Интернет и на емитување

Нашиот тим од експерти за комуникација ќе работи тесно со вашиот тим за да ги разбере вашите цели, предизвици и бренд.

Потоа ќе ја искористиме нашата мрежа на новинари и експерти за медиуми, за да развиеме исцрпна стратегија за медиуми што е насочена кон вашата прецизна публика.

И, иако вашата порака е многу важна, таа нема да биде ефективна ако немате вистински луѓе што ја доставуваат за вас. Ова е причината зошто ние ќе бидеме високо-селективни во однос на пораките што ги распоредуваме за да се осигураме дека посакуваните точки секогаш ќе се појавуваат што е можно поавтентични и веродостојни.

Управување со репутација

„Потребни се многу добри дела за да се изгради добра репутација, и само едно лошо за да се изгуби“. - Бенџамин Френклин

Без разлика дали работите за да ја поправите вашата репутација или да бидете проактивни за да ја преземат контролата врз вашата репутација, нашиот тим ќе ве води низ нашиот повеќестран процес на заштита на она што сте работеле години за да го изградите.

Искористувајќи го производството на агресивна медиумска стратегија, ние ќе дадеме приоритет да ви помогнеме да ја преземете контролата врз вашето стапало преку Интернет бидејќи служи како бесценет излог за која било марка во овој дигитален свет. Применувајќи ги најнапредните тактики, ќе обезбедиме дека вниманието е насочено кон вашите позитивни активности, додека негативите постепено го губат рангот и значењето.

Следење и анализа на медиуми

Следењето кога и каде се појавуваат вашите предизвици и прашања е само почеток на овој важен процес.

Во реалноста, овој процес е далеку повеќе од собирање на витална интелигенција што нашиот тим ќе ја анализира со цел да ги процени чувствата и да го идентификува изворот на влијателни приказни што е можно побрзо, за да можеме да носиме одлуки и да дејствуваме брзо.

Нашиот тим внимателно ги следи печатените, мрежните, социјалните медиуми и емитуваните медиуми - осигурувајќи дека ништо не се лизга низ пукнатините.

Мапирање на клучните засегнати страни

Точно идентификување и приоретизирање на целите на вашите напори ќе биде клучна одредница за тоа дали сте во можност да ги постигнете своите цели.

Нашиот тим ќе користи серија механизми за бодување за да развие алгоритам со повеќе точки со цел прецизно да ги идентификува сите носители на одлуки кои ќе имаат клучно влијание врз вашата работа.

Сепак, и што е уште поважно, ние постојано ќе работиме модели за следење и ажурирање на ова пресликување. Ова секогаш ќе осигури дека нема да се трошат ресурси и дека сме на најефикасниот пат кон постигнување на вашите цели.

Управување со влијание

Можеби ја имате најголемата порака во вашата индустрија; сепак, постојат две критични компоненти што ќе ја одредат ефективноста на вашата медиумска кампања: насочување на публика и избор на гласник - и управувањето со влијанието е местото каде што овие двајца се среќаваат.

Closelyе работиме тесно со вашиот тим за да го разбереме вашиот бренд и целната публика, за да можеме да ги идентификуваме точните влијатели за ефективно извршување на вашиот медиумски план - осигурувајќи дека одличната порака нема да се потроши.

en English
X