слика на подигнувачот

Натан Сруул во неделата надвор од плоштадот

Вие нема да сакате да ја промашите Натан Спул појавувајќи се на „Неделниот плоштад во неделата“, како што изгледаат нашите потенцијални постапки на сенаторите на АЗ, на судењето за импичмент и неговото влијание врз натпреварот МекСали / Кели. Плус, тие ќе разговараат за третманот на конгресменката Ен Киркпатрик за злоупотреба на алкохол.

Оставете коментар

en English
X