imazhi i hamallit
.

.

.

0

VJET

0

KLIENTËT

0

kontinente

0

SHTETE

0

SHTETET SH.B.A.

0

SHPËRBLIMET

Udhëheqësi Global i Jo-tradicionaleKrijuesJashtë kutisëAlternativëInovative Zgjidhjet

Që prej
2003
0

Vite
përvojë

Lincoln Strategy Group është një kompani konsulente shumëkombëshe që u themelua në vitin 2003 dhe ka dalë si udhëheqësi global i zgjidhjeve inovative.

Klientët tanë përfshijnë një gamë të gjerë të industrive duke filluar nga organizatat jofitimprurëse deri tek kompanitë Fortune 500; megjithatë, ata shpesh kanë një gjë të përbashkët: një nevojë për zgjidhje krijuese kur taktikat tradicionale thjesht nuk janë të mjaftueshme.

Gjatë 20 viteve të fundit, na është besuar të zhvillojmë dhe menaxhojmë projekte të suksesshme me çmime në të 50 shtetet, 14 vendet dhe 4 kontinentet.

Dhe, megjithëse ekipi ynë është i larmishëm në ekspertizën e tyre specifike nga punët publike deri tek këshillimi politikNë thelb, të gjithë ne kujdesemi për një gjë: të fitosh.

Për këtë qëllim, ne e kuptojmë se sa e rëndësishme është ajo të gjitha zgjidhjet janë jashtëzakonisht të personalizuara dhe mbështetur nga taktikat më të përparuara.

Bashkimi i kësaj me analizat tona intensive, monitorimin e fushatës dhe masat e kontrollit të cilësisë, na lejon të sigurojmë gjithmonë që klientët tanë janë ruajtja e avantazhit dhe probabiliteti më i lartë i suksesit.

Dhe, sepse ekipi ynë global operon në zona të shumta kohore, e gjithë kjo nënvizohet nga aftësia jonë për të dorëzojë për klientët tanë rreth orës.

Mbretëria e Bashkuar

Londër

Itali

Roma

Spanjë

Barcelona

SHBA

Feniks

SHBA

Washington

Lajmet e fundit

Meghan Cox në ABC15 Arizona

Nathan Sproul në të Dielën Sheshi Off

Lincoln është krenar që ka qenë pjesë e #motorcadefortrade duke promovuar USMCA!

en English
X