imazhi i hamallit

Udhëheqësi Global i
Jo-tradicionaleKrijuesJashtë kutisëAlternativëInovative Zgjidhjet

Që 2003
0

Vite Përvoja

0

kontinentet

0

Kombësitë e punësuara

0

Industritë e shërbyer

0

vendet

0

Punonjësit e trajnuar

0

Klientët

0

Shtetet e SH.B.A.

0

Gjuhët që flasin

0

Awards

Fituesja jonë

2020
 • Programi i Pjesëmarrjes së Votuesve

  Pmimi Pollie
 • Fushata e Publicështjeve Publike Grasroots

  Pmimi Pollie
2019
 • Fushata më e mirë e të mirave - Çështjet publike dhe çështjet e avokimit

  Pmimi Pollie
 • Fushata e Avokatisë për Çështjet Publike dhe Çështjet

  Pmimi Pollie
 • Fushata Grasroots Field

  Pmimi Pollie
 • Fushata politike thelbësore

  Pmimi Pollie
 • Programi në terren i Pjesëmarrësve të Votuesve

  Pmimi Pollie
2018
 • Sipërmarrësi i Vitit

  Evmimi Stevie
 • Përsosmëri në Shërbimin e Komunitetit

  Communmimi Komunitas
 • Uebfaqe - Lëshoni Fushatën e Avokatisë

  Mimi Kreativ i Hermes
 • Reklamë Televizive dhe Ueb - Fushata për Çështjet Publike

  Mimi Kreativ i Hermes
 • Reklamë Televizive dhe Ueb - Fushata Politike

  Mimi Kreativ i Hermes
 • Fushata e Publicështjeve Publike

  Amimi Digital AVA
 • Lëshoni fushatën e avokimit

  Amimi Digital AVA
 • Produkti më inovativ i vitit (Abe) - Finalist

  Remimi Reed
 • Fushata e mediave sociale - Edicioni i çështjes - Finalist

  Remimi Reed
2017
 • Menaxhimi i Krizave

  Newswire PR - Digitalmimi dixhital
 • Fushata e Mediave Dixhitale dhe Sociale - Avokimi i Çështjeve

  Amimi Digital AVA
 • Reklamë Televizive dhe Ueb - Politike

  Amimi Digital AVA
 • Reklamë Televizive dhe Ueb - Çështjet Publike

  Amimi Digital AVA
 • Posta direkte - Fushata e Nismës së Votave

  Pmimi Pollie
 • Fushata e Iniciativës për Votimin e Presionit Social & Grassroots

  Pmimi Pollie
 • Fushata për Identifikimin e Votuesve - Politik

  Pmimi Pollie
 • 40 konsulentët kryesorë nën 40 vjeç - Dan Centinello

  Pmimi Pollie
 • Fushatë marketingu

  Evmimi Stevie
 • Fushata e Komunikimeve të Krizave

  Evmimi Stevie
 • Biznesi më i mirë i vogël

  Evmimi Stevie
 • Fushata e Publicështjeve Publike

  Mimi Kreativ i Hermes
 • Fushata e Komunikimeve të Krizave

  Mimi Kreativ i Hermes
 • Reklamë Televizive dhe Ueb - Fushata për Çështjet Publike

  Mimi Kreativ i Hermes
 • Reklamë Televizive dhe Ueb - Fushata Politike

  Mimi Kreativ i Hermes
 • Hartimi i logos - Fushata e Publicështjeve Publike

  Mimi Kreativ i Hermes
 • Komunikimet mjedisore

  Mimi HSMAI
 • Gratë e shquara në biznes - Meghan Cox

  Journalmimi i ditarit të biznesit Phoenix
2016
 • Fushata e Marrëdhënieve me Publikun

  Cmimi MarCom
 • Plani i Komunikimit të Krizave

  Cmimi MarCom
 • Përgjigja e komunikimeve në krizë

  Cmimi MarCom
 • Programi i Marrëdhënieve me Publikun

  Cmimi MarCom
 • Lëshoni Uebfaqen e Avokatisë

  Cmimi MarCom
 • Uebfaqja e Komunikimit të Krizave

  Cmimi MarCom
 • Lëshoni faqen e ndalimit të avokimit

  Cmimi MarCom
 • Faqja e ndalimit të komunikimit me krizat

  Cmimi MarCom
 • Fushata politike

  Cmimi MarCom
 • Fushata e Nismës së Votave / Fushata për Matjen e Votave

  Cmimi MarCom
 • 40 konsulentët kryesorë nën 40 vjeç - Meghan Cox

  Pmimi Pollie
 • Reklamë Televizive dhe Ueb - Fushata Grassroots

  Goldmimi Goldie
2015
 • Programi i Pjesëmarrjes së Votuesve

  Pmimi Pollie
 • Programi i Identifikimit të Votuesve

  Pmimi Pollie
2012
 • Fushata e drejtpërdrejtë e postës - Publicështje Publike

  Pmimi Pollie
2011
 • Reklamim në Televizion

  Remimi Reed
 • Fushata e drejtpërdrejtë e postës - politike

  Pmimi Pollie
2010
 • Reklama në Televizion - Politike

  Pmimi Pollie
2008
 • Komunikimet mjedisore

  Mimi HSMAI
 • Komunikimet mjedisore

  Emimi EPA i SHBA
 • Fushata mjedisore - Fushata për çështje publike

  Americanmimi i Shoqatës Amerikane të Lojërave
2006
 • Shërbimit Publik Lajmërim

  Voicemimi i Zërit të Lojërave
2004
 • Fushata e Inovacionit të Grasroots Korporatave

  Councilmimi i Këshillit për Publicështje Publike
en English
X